x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Zes medailles op de derde Animo!Run

Lebbeke
di 29 maart 2016

Vier keer zilver en tweemaal brons wisten onze atleten te veroveren tijdens de derde editie van de Animo!Run.

Over de korste afstand wist Aiko De Mol het zilver te veroveren. Hij legde de 4,5 kilometer af in een tijd van 15.41. Tristan Blommaert eindigde vierde, Laurens Blommaert negende, Bart Blommaert tiende, Ilke De Block twaalfde en Sonja Luypaert 19e.

Ook op de 9 kilometer viel onze club in de prijzen. Dankzij David Jacops en Peter Van Damme dit keer, die het zilver brons veroverden na iets meer dan 32 minuten. Gregory Goossens finishte als vierde, Kris De Ridder werd negende. Els Duvivier finishte als tweede vrouw in een tijd van 46.37 en pakte zo zilver.

Kris Vannieuwenhuyze liep net onder het uur op de 13,5 kilometer: 59.44. Jos Van Eycken werd 13e. Op de 18 kilometer was er een zilveren medaille voor Tommy Van Weverberg na 1.06.22 wedstrijd. Dannie Van Campenhout eindigde vierde.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen