x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Winst voor Tim De Ridder in de Chickenrun van Meldert

Meldert
za 03 september 2016

Er waren verschillende afstanden die betwist werden in Meldert, maar de meeste Lebbekenaren opteerden voor de vijf of tien kilometer.

Tim Dumarey was de beste Lebbekenaar op de 5 kilometer. Hij kwam als zesde over de meet. Gregory Goossens finishte op plaats acht. Tim lukte daarbij 19’39, Gregory klokte 19’56.

Op de 10 kilometer was Tim De Ridder de primus. Hij klokte een winnende tijd van 35’15. Steve De Ridder viel als vierde nipt naast het podium in 37’22. Kris Van Gucht eindigde op plaats acht na 40’26.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen