x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Welke cadetten en scholieren starten op het Belgisch kampioenschap jeugd?

Gent
ma 22 februari 2016

Vier Lebbekenaren mogen op zondag 28 februari deelnemen aan het Belgisch kampioenschap voor cadetten en scholieren. Medailles lijken echter moeilijk te halen voor onze jonge atleten.

Op de kortste afstand mag Luca Heyvaert sprinten voor een plaatsje in de finale. Haar seizoensbeste van 8.00 is de zevende inschrijvingstijd. Op de 200 meter heeft zij de achtste tijd genoteerd staan: 26.58.

Cadette Loike Vierendeels kwalificeerde zich met 64.56 voor de dubbele baanronde. Zij staat met haar tijd ongeveer midden in het pak deelnemers.
Bij de scholieren jongens komt Wout Vercauter aan de start. De 400 meter loper lukte dit seizoen al 54.31 en is er zo nipt bij.

Laura Stuyck zal de langste afstand afleggen. Laura lukte met 2.22.89 de vijfde inschrijvingstijd bij de cadetten op de 800 meter.

Klik hier om alle deelnemers te bekijken. Voor het uurrooster klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen