x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

3 Jeugdatleten aan de slag in Bornem

Bornem
zo 21 juli 2019

Zaterdag stond de WDK meeting in Bornem op het programma. 3 van onze jeugdatleten stonden in verschillende disciplines op de piste.

Benjamin Arno Vereecken wist zijn 60m reeks te winnen in 10.51. Een evenaring van zijn Pr maar de andere reeksen waren nog net dat tikkeltje sneller. In het verspringen sprong hij 3.10m ver, een PR en goed genoeg voor een 9de plaats. Bij het hockeywerpen verbeterde hij zijn 2de PR van de dag met een beste worp van 12.84m.
Pupille Githe Van Mol sprintte de 60m in een tijd van 10.58 naar een 3de plek in haar reeks. Bij Het kogelstoten kreeg ze de kogel 5.44m ver. Hiermee belandde ze op een 14de plaats.
Minieme Nora Vereecken spurtte de 80m in een tijd van 13.09. Bij het hoogspringen eindigde ze op de 6de plaats na een sprong over 1.25m. In het discuswerpen belandde ze net naast het podium op plek 4. Met een beste worp van 22.24m verbeterde ze wel haar PR.

Geschreven door Tim Muyshondt
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen