x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Walo 1 mei loop onder een zuinige voorjaarszon.

Nieuwerkerken-Waas
wo 01 mei 2019

De “Wase Lopers” (Walo) houden hun tradities in ere. Op 1 Mei is het afspraak voor de jaarlijkse wedstrijd op het dorpsplein van Nieuwkerken-Waas.

Op dezelfde locatie richt de club ook ieder jaar de “nieuwjaarscorrida” in. Sinds een paar jaar kiest de organisatie voor een stratenparcours van 2.5 km met een keerpunt. Prettiger voor de supporters en toeschouwers die uiteraard de atleten meer kunnen aanmoedigen maar misschien minder mooi dan het vroegere 5 km traject. In ieder geval is het een bijzonder snel parcours zeker nu dit jaar de wind of andere slechte weeromstandigheden je niet hinderden. Traditiegetrouw geeft Walo geen globale uitslag weer maar enkel een rangschikking per leeftijdscategorie en geslacht.

Twee atleten van AC Lebbeke zakten af naar de Waasland gemeente. Marita Hofmans liep zich naar de 2de plaats bij de dames +65 in een tijd van 27:03. (5 deelnemers). Chris Schelkens klokte af op 22:17, goed voor een 7de plaats op 12 deelnemers bij de heren +50.

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen