x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Danny komt tiende tekort voor CR, Jan loopt BR 4x200m mis

Gent
ma 16 januari 2017

De meeste Lebbekenaren kwamen zaterdag reeds in actie tijdens de meeting van STAX. Amper één dag later zette VS alweer een indoormeeting op het programma. Sprinters Danny Van Nuffel en Jan Vierendeels namen deel aan de 300m en 4x200m.

Danny moest starten in de slechtst mogelijke baan. Desalniettemin legde hij de afstand af in een sterk 37.36. Hij kwam amper één tiende tekort om het clubrecord van Pieter De Maersschalck af te snoepen.

Jan ging van start op de 4x200m, waar hij samen met drie andere masters het Belgisch record op deze afstand wilde aanvallen. Jan, Luc Vervynck, Johan Pieroni en Alain Goossens kwamen samen tot 1.39.88. Dat is een fractie trager dan de nodige 1.39.12.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen