x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Afstandslopers testen hun benen op de 800 en 1500m tijdens avondmeeting in Oordegem

Oordegem
wo 10 augustus 2016

Dinsdagavond zette Vlierzele Sportief nog maar eens een zomermeeting op het programma. Het was al de elfde organisatie voor de club uit Oordegem en er liggen er nog drie in het verschiet. Vooral de afstandslopers kozen deze meeting uit om er hun snelle benen uit te testen.

Op de 800m zagen we Laura Stuyck en Britt Roelandt de eerste twee plaatsen behalen in een gemengde reeks met cadetten en scholieren. Laura lukte 2’25.37 terwijl Britt een seconde later in 2’26.53 over de meet kwam. Jente Van Campenhout liep naar een zevende plaats en 2’56.65.

Bij de jongens haalde Siebe Van Campenhout het in zijn reeks bij de cadetten. Siebe liep daarbij een tijd van 2’10.24. Maxim Vermorgen was in dezelfde reeks goed voor een negende plaats en 2’42.60. Scholier Bo Van Aken lukte een tweede plaats. Hij legde zijn 800m af in een tijd van 2’00.69.

Delphine Van Laethem wist met 4’51.98 een vierde plaats te behalen bij de senioren dames op de 1500 meter.

In het kogelstoten kwam Michael Morret als enige aan de start van een kampnummer. Hij wierp zijn kogel naar de tweede plaats en was goed voor 11m28.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen