x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Aiko en Ruben lukken geen records op de Urban Memorial Van Damme

Brussel
ma 05 september 2016

Voor de Urban Memorial Van Damme werd een piste met vier banen en 200 meter lang gelegd in de Anspachlaan, in hartje Brussel. Aiko De Mol en Ruben Van den Berghe zakten af naar de Brusselse binnenstad om er deel te nemen aan dit unieke evenement.

Een tussentijd van 12.44 en finish na 24.66 waren de cijfers die Ruben Van den Berghe liet noteren in de eerste reeks bij de heren. Ruben liep eerder dit jaar zijn 200m-PR (met bocht) van de tabellen in Ninove: 23.80. In Brussel kreeg hij 0.2 m/s meewind, al verklaarden zowel Ruben als Aiko later dat de wind in het nadeel stond.
De reeks werd gewonnen door Samba Fall (WS) na 22.60. Ruben eindigde vierde in zijn reeks.

Aiko De Mol klokte een tussentijd van 12.20 na 100m om als derde te finishen in 24.53. Zijn reguliere 200m-record bedraagt 23.47. Hij liep die tijd zowel in 2014 als 2016. Aiko kreeg 0.1 m/s rugwind in een reeks die werd gewonnen door Clement Brunin (USBW) na 21.88.

De “aftermovie”

Op social media

200m rechtdoor! Lets go! #urbanmemorialvandamme #memorialvandamme #LEBB #brussels

Een foto die is geplaatst door Ruben Van den Berghe (@rubenvandenberghe) op

Sportief niet echt een hoogvlieger maar wat een fantastische wedstrijd om een fantastisch seizoen af te sluiten! Nu alle pijntjes een paar weken laten helen en dan met nog meer ambitie richting 2017! #Lebb #urbanmemorialvandamme 📸 @atletiekfotostomassisk

Een foto die is geplaatst door Ruben Van den Berghe (@rubenvandenberghe) op

New European record (20.48) for Solomon Bockarie! Also thumbs up for Jonathan and Dylan Borlee who both ran a great 200m supported by the Brussels crowd! Thanks and we will see you on Friday at the #memorialvandamme !

Een foto die is geplaatst door Memorial Van Damme (@memorialvandamme) op

Too fast for the camera! #urban200m #nationalheats #memorialvandamme

Een foto die is geplaatst door Memorial Van Damme (@memorialvandamme) op

How to build a 200m RUNway! #heavystuff #urbanmemorial #memorialvandamme #aginsurance #athletics

Een foto die is geplaatst door Memorial Van Damme (@memorialvandamme) op

Meer foto’s bekijk je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen