x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Aiko en Ruben lopen 200m in rechte lijn tijdens “Urban Memorial Van Damme”

Brussel
do 01 september 2016

Om iedereen kennis te laten maken met atletiek organiseert de Memorial Van Damme dit jaar voor het eerst evenementen in het centrum van steden. Zondag wordt in Brussel een 200 meter lange rechte piste aangelegd op de Anspachlaan.

Vanaf 13u30 wordt er ook een programma voorzien met nationale atleten. Enkele Lebbekenaren grepen hun kans en schreven zich in om zo bij de 64 (32 mannen en 32 vrouwen) snelste gelukkigen te geraken. Zo konden Aiko De Mol en Ruben Van den Berghe een plekje in de reeksen krijgen.

Het internationale programma met o.a. de broers Borlée, Michael Bultheel, Axelle Dauwens, Anne Zagré en Damien Broothaerts start om 16u30. De toegang is volledig gratis, maar er wordt wel aangeraden met het openbaar vervoer naar Brussel af te zakken.

Meer informatie over de eerste Urban Memorial Van Damme in Brussel kan je hier terugvinden. Het Facebook-evenement bekijk je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen