x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

AC Lebbeke organiseert opnieuw twee zomersportkampen in 2019

Lebbeke
za 09 februari 2019

Koninklijke Atletiekclub Lebbeke organiseert tijdens de zomervakantie van 2019 voor de tweede keer twee sportkampen. De kampen gaan door van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli en van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2019.

Tijdens de sportkampen van AC Lebbeke maken kinderen via allerlei spelvormen kennis maken met atletiek. We sluiten de week af met een heuse meerkamp! Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar (geboren in 2007 t.e.m. 2012) zijn welkom om zich een hele week te amuseren op één van onze twee zomerkampen:

  • maandag 08 juli 2019 t.e.m. vrijdag 12 juli 2019
  • maandag 29 juli 2019 t.e.m. vrijdag 2 augustus 2019

Schrijf nu in ›

De sportkampen gaan door op het Sportcomplex van Lebbeke. Er wordt dagelijks om 09u00 verzameld in de clubkantine van AC Lebbeke. Het kamp loopt af om 16u00. Er is begeleiding voorzien vanaf 08u30 t.e.m. 16u30. De club voorziet in accomodatie, begeleiding, dagelijks een gratis drankje en vieruurtje én een leuke T-Shirt aan het einde van het kamp.
Breng zelf een lunchpakket mee om ’s middags te nuttigen. Sportieve kledij en sportschoenen zijn een must op ons zomerkamp.

Omdat we de kwaliteit willen garanderen aanvaarden we maximaal 60 kinderen per sportkamp. Daarbij geldt het principe first come, first served. Wees er dus snel bij.

Prijs en betaling

Het sportkamp kost € 80 per kind, per week. U dient het bedrag na het invullen van onderstaand formulier ter bevestiging te storten op rekeningnummer BE33 0012 0865 3746. Daarbij zet u in de vrije mededeling “Sportkamp 2019 – Volledige naam kind”.

Wordt het bedrag niet binnen de 10 dagen na inschrijving via het formulier gestort op onze rekeningen, dan wordt de inschrijving geannuleerd.

Vragen?

Met vragen kan u op dinsdag en donderdag terecht op het secretariaat. Of stuur ons een e-mail via sportkampen@lebb.be.

Inschrijven kan via onderstaande link. Wie meerdere kinderen wenst in te schrijven dient opnieuw door het formulier gaan.

Schrijf nu in ›

Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen