x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Indienen formulieren premiestelsel en deelnamepremie

Lebbeke
wo 17 oktober 2018

Het is weer die tijd van het jaar. Het seizoen 2017-2018 zit erop, de balans wordt opgemaakt. De club ontvangt daarom graag van jou twee formulieren om premies haar te kunnen uitreiken. Meer uitleg kan je in onderstaand artikel terugvinden.

Deelnamepremie

Benjamins tot en met masters krijgen bij deelname aan minstens 12 wedstrijden een deelnamepremie. Benjamins, pupillen en miniemen krijgen een waardebon. Cadetten en oudere atleten krijgen het bedrag in geld uitbetaald.

Download formulier deelnames ›

Zoals reeds tijdens de infoavond van vorig jaar werd aangekondigd werd de deelnamepremie voor seizoen 2017-2018 drastisch opgetrokken.

Premiestelsel

Voor cross-wedstrijden hoef je zelf niets in orde te brengen. De club deed dit reeds voor jou! Wat betreft indoor- en outdoor pistewedstrijden vul je, afhankelijk van je categorie, één van onderstaande formulieren in*.

Formulier Jeugd ›

Formulier CAD/SCHOL/JSM ›

* Voor wedstrijden op de weg wordt gevraagd om een kopie van de resultaten toe te voegen.

Indienen, ontvangst en vragen

Je dient bovenstaande formulieren af te printen en op het secretariaat te bezorgen t.a.v. Monique Van Wemmel. Dit kan tot en met 30 oktober 2018.

De uitreiking van het premiestelsel zal gebeuren tijdens ons jaarlijks Kerstfeest op zaterdag 22 december 2018. Wie niet aanwezig kan zijn op de uitreiking heeft nog tot en met 31 december 2018 om zijn prijs in ontvangst te nemen op het secretariaat van onze club.

Zit je met vragen? Dan kan je terecht bij monique.vanwemmel@aclebbeke.be.

Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen