x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Tweemaal zilver in de “Pelikanenrun” van Ename

Ename
zo 11 augustus 2019

In de marge van het vierdaagse “Feest T’ Ename” stond er zaterdag ook een loopwedstrijd op de affiche. Naast de kidsrun kon je aan de slag voor 5 of 10 km.

Succes

Een jogging lijkt voor veel organisatoren van lokale kermisfeesten een leuke aanvulling op hun programma. Geen slecht idee zo te zien want de inschrijvingslijst liet meer dan 600 nummers noteren. Het parcours loopt rond de Enaamse kermis en op wat vals plat na is het nagenoeg vlak. Als aandenken krijgen de atleten 4 flesjes Ename Abdijbier mee naar huis. Een logisch geschenk.

Zilver voor Eva en Arnaud

Eva Dierckens veroverde zilver in de 10 km. Zoon Arnaud Vermoesen leverde een zelfde knappe prestatie in de kidsrun 500m.

Resultaat kidsrun 500m (89 deelnemers)

2 Arnaud Vermoesen

Resultaat 10 km (218 deelnemers)

62 Eva Dierckens 43:25

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen