x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Overlijden voormalig voorzitter Kamiel Heyvaert

Lebbeke
do 04 oktober 2018

Voormalig AC Lebbeke voorzitter Kamiel Heyvaert is afgelopen vrijdag, 28 september 2018, op 78-jarige leeftijd overleden.

Kamiel is één van de oudste leden van onze club. Hij was eerst actief als loper, en schakelde later over naar het begeleiden van van Jean Marie Lelon naar diens sportieve successen. Hij organiseerde toentertijd ook verschillende wedstrijden, waaronder de jogging van Mollem.

Met zijn bankkantoor, toenmalig ASLK, werd hij in de jaren ’90 hoofdsponsor van de AC Lebbeke. In de woelige jaren na het vertrek van een grote groep atleten naar Olympic Essenbeek Halle (OEH) werd Kamiel een vijftal jaren voorzitter van de club. In zijn woonplaats Asse was hij tevens erevoorzitter van de Sportraad.

De begrafenis zal komende zaterdag 6 oktober plaatsvinden in de Sint-Stefanuskerk te Mollem om 10 uur.
Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen