x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Vier Lebbekenaren trotseren wind en zand van de North C Trail

koksijde
zo 17 maart 2019

In kustgemeente Koksijde stond een érg winderige editie van de North C Trail op het programma. Op een ietwat hertekend parcours konden starters kiezen tussen afstand van 13 tot 47 kilometer. Los zand, wind, duinen en bospaadjes moesten overwonnen worden.

Jan De Maersschalck ging van start op de 31 kilometer. Na een stevige tocht van 2u36’39 kwam hij als 21e over de finishlijn. Jeroen Hofman lukte met 2u51’36 een 59e stek. Op de 20 kilometer lukte Pieter De Maerschalck een 29e stek door te finishen na 1u40’26. Aiko De Mol kwam als 14e binnen op de 13,5 kilometer. Hij lukte deze afstand in een tijd van 1u04’49.

Klik hier voor alle resultaten.

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen