x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Nieuw clubrecord 60mH op de Hobookse indoorpiste

Hoboken
di 23 februari 2016

Terwijl in Gent het Belgisch kampioenschap stond geprogrammeerd, werd in Hoboken een meeting georganiseerd voor jeugdatleten en cadetten.

Luca Heyvaert moest deze keer Janie De Naeyer (HAKI) voor laten en klokte zelf 8.17 op de 60 meter. Joke Clynhens en Catalina Schuddinck lieten respectievelijk 8.59 (PR) en 8.84 (SB) optekenen.
Pupille Hannelore Heymans kon de klok op 9.38 laten stoppen en lukte zo haar persoonlijk record. Ook Nona Heyvaert liep een record. Zij stopte de klok op 9.60.

Vervolgens werden een heleboel horden opgesteld op de 60 meter-baan. Hannelore kroop opnieuw in de startblokken en liet deze keer 11.96 noteren. Nona ging nog iets sneller en klokte af na 11.88.
Cadette Luca brak het clubrecord op deze afstand bij de miniemen. De tijd die Kelly Van Gucht in 1994 neerzette ging er dus aan en het clubrecord werd bijgesteld van 9.54 naar 9.43.

In het verspringen kon Nona een sprong van 3m54 laten opmeten. Dat was net iets meer dan de 3m47 van Hannelore. Zowel Hannelore als Nona gingen vervolgens over 1m10 in het hoogspringen. Cadet Luca lukte 4m53 in het verspringen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen