x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Eerste “Filou Happy New Years Run” in Zele meteen groot succes

Zele
zo 06 januari 2019

De “VZW Dulle Dorpsdagen” organiseerde dit jaar een nieuwjaarsloop waarvan de opbrengst geschonken werd aan een goed doel in het kader van de “Warmste Week”.

De wedstrijd kon meteen meer dan 200 deelnemers aan de start verwelkomen.Net zoals in Berlare kozen de initiatiefnemers voor de avond om een speciale sfeer te creëren.En ook hier kon je genieten van Dj’s langs het parcours met bijhorende lichteffecten.

Deelnemers hadden keuze tussen 5 en 10 km.Het parcours was uitgetekend in P-vorm zodat je telkens de andere lopers kon aanmoedigen tijdens het kruisen.Twee atleten van AC Lebbeke schreven in op de 10 km (128 deelnemers)  en keerden met een fles Filou terug naar huis.

Jeroen Hofman eindigde knap 5de in 38:38.   Davy Temmerman kwam als 31ste over de meet in 44:43

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen