x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Natalie zoekt sponsors voor eerste marathon t.v.v. “Ouders van Verongelukte Kinderen”

Lebbeke
wo 27 juli 2016

Juni 2015 stond de wereld even stil voor afstandsatlete Natalie De Ridder. Buurjongen Thomas verongelukte op achttienjarige leeftijd voor de deur van zijn ouderlijk huis. Om Thomas niet te vergeten en verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen zal Nathalie tijdens haar eerste marathon geld inzamelen voor Ouders van Verongelukte Kinderen.

In oktober 2016 zal Natalie De Ridder haar eerste marathon proberen tot een goed einde te brengen. Niet alleen is het haar debuut op de afstand, ze wil de wedstrijd ook koppelen aan een goed doel en zo buurjongen Thomas Suys herdenken.

Natalie is op zoek naar welgeteld 42 sponsors die elk symbool staan voor 1 kilometer van de marathon. Geïnteresseerden kunnen haar sponsorbrief en inschrijvingsstrook hier terugvinden.

Wie Natalie wil volgen kan dat via haar nieuw opgezette fanpagina “42km voor Thomas” op Facebook en Strava.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen