x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Top tien in de “Impalarun” Bornem

Bornem
zo 05 mei 2019

Het wegcircuit draait stilaan op volle toeren. De joggingkalenders staan ieder weekend overvol en er is dus een keuzeprobleem

Dat heeft alvast het voordeel dat zowat alles in de aanbieding staat. Zowel de zuivere stratenparcours als de natuurlopen. In Bornem kiezen ze met de “Impalarun” alvast voor een groenloop van de pure soort. De streek van de “Stille Waters” heeft dan ook wel wat prachtige stukjes natuur te bieden. Zowel de 5, de 10 als de 10 miles leiden je door de natuurgebieden in de directe omgeving van de Schelde. Ben je op zoek naar een vlak en groen parcours, plaats dan deze wedstrijd zeker op je agenda.

De Lebbeekse atleet Jeroen Daelemans stoomde naar een knappe 7de plaats en nestelde zich in de top-10.

Resultaat 10 km (130 deelnemers)

7 Jeroen Daelemans 41:28

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen