x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Marita wint zilver in Kessel-Lo

Kessel-Lo
ma 08 oktober 2018

Al tien keer organiseerde het ontwenningcentrum voor drugverslaafden VZW De Spiegel de “Loop zonder Dope” wedstrijd. Ook AC Lebbeke ging een kijkje nemen.

De opbrengst van deze wedstrijd gaat integraal naar de werking van het centrum. En mooi initiatief dat ook de bewoners van het centrum extra kan motiveren om de problematiek aan te pakken. Ieder jaar komen ruim 300 atleten naar Kessel-lo om er 5, 10 of 15 km te lopen. En zoals men in die omgeving kan verwachten is het best een pittig parcours.

Na de start aan de sporthal wachtte je direct een steile beklimming naar de De Spiegel. Daar kon je na een korte passage door de gebouwen genieten van mooie vergezichten over Leuven. Het ganse parcours bleef gooiend met landelijke wegen en een paar woonwijken. Op het steilste stuk  zorgde een band voor muzikale aanmoediging. Ook her en der was er muzikale omlijsting om het geheel aangenaam te maken. Een knappe organisatie die zeker de verplaatsing waard is.

 Op de 15 km zette Marita een mooie prestatie neer en veroverde het zilver.

 

Resultaten – 15km

  • 27. Chris Schelkens – 1:16:19
  • 39. Marita Hofmans – 1:24:30
De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen