x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Laura, Lotte en Delphine sterk op Internationaal Antwerps Atletiekgala

Meksem
ma 22 augustus 2016

De Flanders Cup van Merksem was het toneel van de laatste manche van dit criterium. Drie Lebbeekse atletes verschenen er aan de start, elk op een andere proef.

De eerste reeks van de 400 meter, één van de eerste nummers op het programma, werd gewonnen door Laura Stuyck. Ze deed dat in een knappe tijd van 61.19. Met die tijd verbeterde zich 2 tienden van een seconde ten opzichte van haar persoonlijk record dat van april dateerde.

Op de dubbele baanronde verscheen Lotte Hellinckx aan de start. Zij liet met 2:21.76 net als Laura alle verzamelde tegenstand in de eerste reeks achter zich. Zij bleef zo ongeveer 2 seconden boven haar seizoensbeste en 6 seconden boven haar persoonlijk record.

Delphine Van Laethem liet de vijfde tijd noteren in de B-reeks van de 1500 meter. Delphine klokte 4:48.97 en ging zo 3 tellen sneller dan haar PR. In Naimette liet Delphine nog 4:51.79 noteren.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen