x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Nieuwe lichting cadetten en scholieren bewijst waarde op Vlaams kampioenschap

Gent
di 26 januari 2016

Er werden enkele zeer knappe prestaties geleverd op het Vlaams kampioenschap voor cadetten en scholieren in Gent. Onze zeer jonge lichting wist knappe ereplaatsen te veroveren met uitschieters voor Laura Stuyck (6e) en Siebe Van Campenhout (9e) op de 800 meter.

Luca Heyvaert opende met de zesde tijd in haar reeks op de 60mH. 9.65 was de 17e tijd van alle deelneemsters bij de cadetten meisjes.
Samen met Joke Clynhens mocht Luca ook haar opwachting maken op de 60 meter vlak. Joke ging van start in reeks 1 en liep een sterke tijd van 8.68. Luca liet 8.27 noteren, de 11e tijd van alle deelneemsters. De tijd van Joke was goed voor de 30e prestatie.

In de eerste reeks van de 400 meter mocht cadette Emma Uyttersprot plaatsnemen in de blokken. Ze klokte de vierde tijd in haar reeks: 67.69 en de 21e tijd in de algemene uitslag.

Laura Stuyck, Siebe Van Campenhout en Benthe Van De Maele liepen tot slot elk vier baanrondes ofwel 800m. Laura lukte een knappe zesde stek op deze afstand en liet 2:24.34 noteren. Siebe zette daarop ook een knappe prestatie neer. Hij won de eerste reeks bij de cadetten jongens na 2:16.34. Benthe Van De Maele lukte met 2:24.76 de 7e stek in deze reeks. Siebe eindigde zo negende, Benthe kon de 16e plaats grijpen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen