x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Top-10 voor AC Lebbeke in Koewacht.

Koewacht (NED)
zo 03 februari 2019

Een nieuwe zaterdag is een nieuwe wedstrijd bij “Stichting Sportpromotie Zeeuws Vlaanderen” (SSP). Dit keer ontving Koewacht een 150-tal lopers.

Deze wedstrijd staat zoals altijd garant voor een snel parcours met mooie en lange rechte stukken in een fraaie omgeving. Enkel een onverharde strook van 2 x 1 000 m kan de snelheidspret wat drukken al was er dit jaar een extra laagje aangebracht. De echt lastige stukken zijn er in de loop van de jaren al uitgehaald. Niet gewijzigd is de keuze tussen drie afstanden van 3.8, 7.6 en 12.5 km. Met weinig wind en een heel lichte regen zat dit jaar ook het weer mee.

Resultaat 12.5 km (48 deelnemers)

5 Chris Schelkens 54:44

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen