x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Top-10 in de “Kobbegemjogging”

Kobbegem
ma 22 juli 2019

21 juli was er niet alleen de traditionele “Dender en Scheldejogging” in Grembergen. Ook Kobbegem koos die datum voor de tweede wedstrijd van het “Asse jogcriterium”.

21ste

Dit criterium bestaat uit drie joggings die telkens plaatsvinden in een van de deelgemeenten van het Vlaams Brabantse Asse. Alle wedstrijden gaan telkens door op een 21ste. Op 21 juni kon je al terecht in Relegem en nu was dus Kobbegem aan de beurt. Mollem sluit het criterium af op 21 september.

Kermisfeesten

De wedstrijd in Kobbegem vormt een onderdeel van de “Kobbegemse Kermisfeesten”. Een vierdaags gebeuren waar onder andere ook Willy Sommers nog te gast was. Het parcours is landelijk, mooi en glooiend en er keuze tussen 5, 10 of 15 km. Schaduw is er niet of nauwelijks. Gelukkig was de hittegolf nog niet present op de nationale feestdag.

Jeroen Daelemans haalde op de 5 km net de top-10. Drie andere atleten van AC Lebbeke kozen voor de 10 km.

Resultaat 5 km (63 deelnemers)

10 Jeroen Daelemans 20:42

Resultaat 10 km (63 deelnemers)

13 Patrick Pianet 45:26
49 Lut Raeymaekers 58:19
50 Liesbet Meysman 58:22

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen