x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Matige opkomst in Zele voor de “Jogging Bryan Roosenboom”

Zele
zo 07 juli 2019

Sedert een paar jaar neemt “Team Bryan Roosenboom” de organisatie op zich van twee wedstrijden. Niet alleen deze zomerloop maar ook een Kerstcorrida staat op hun agenda. Een 100-tal atleten verzamelden aan de start.

Keerpunten

Het gebeuren vindt plaats in de marge van de jaarlijkse kermis aan de Kouter. Start en aankomst bevinden zich dan in die omgeving. Dat beperkt natuurlijk de mogelijkheden inzake parcoursbouw.
Om toch min of meer aan een ronde van 2.5 km (2.35 in de realiteit) te geraken kiezen de initiatiefnemers voor verschillende zijstraten met telkens een scherp keerpunt. In iedere ronde krijg je er vier voor je neus om precies te zijn. Misschien niet slecht als training maar wel lastig om in het tempo te blijven. Zeker voor de deelnemers aan de 9.4 km.

Geld en andere prijzen

De eerste drie van iedere afstand (2.35, 4.7 en 9.4) bedankt “Team Bryan Roosenboom” met een geldprijs. De organisatie doet bovendien zelden geziene inspanningen om een rijkelijke prijzentafel te etaleren. Voor een erg democratische deelnameprijs van € 7 krijgt iedere deelnemer een verrassingspakket. Daarboven is er een tombola waarin iedereen prijs heeft. En alsof dat nog niet volstaat wacht ook nog een aanwezigheidstombola met toch wel waardevolle prijzen. Jammer dat niet meer atleten de weg vinden naar Zele.

Resultaat 9.4 km (34 deelnemers)

20 Chris Schelkens 42:42
33 Marita Hofmans 59:59

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen