x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Prima prestaties op de eigen jeugdmeeting

Lebbeke
di 15 mei 2018

Onze jongste atleten konden afgelopen weekend in eigen Lebbeke aan de slag. Daar stond onze eerste open jeugdmeeting van het zomerseizoen geprogrammeerd. Gezien het grote aantal eigen atleten dat deelnam, sommen we even de podiumplaatsen op.

Lukas Raemdonck eindigde derde in de 80mH. Bij de pupillen meisjes bleek Zina Looverie over de snelste benen te beschikken over de 60mH. Zonder horden kon Laura Rottiers naar brons lopen in het kortste sprintnummer bij de benjamins meisjes. Ella Heyvaert deed bij de miniemen op de 80 meter één plaatsje beter. Bij de miniemen jongens pakte Tijl Dhondt brons.
Voor de miniemen stond ook de 150 meter sprint op het programma. Ella snelde er naar de overwinning bij de meisjes. Bij de jongens was er een derde plaats voor Tijl.

In het kogelstoten voor benjamins jongens pakte Arnaud Vermoesen het zilver. Arthur Vermoesen pakte datzelfde kleurtje eremetaal in dezelfde discipline bij de miniemen jongens. Ook bij de pupillen heren was er succes in het kogelstoten: Tibo Seymoens lukte het goud.

Noa Seymoens was dan weer de op twee na beste in het verspringen voor benjamins meisjes. Bij de miniemen meisjes was Nona Heyvaert ook goed voor een derde stek.

Als toetje stonden de afstandsnummers geprogrammeerd. Arnaud Vermoesen lukte een derde plaats bij de benjamins over 600 meter. Miniem Laurens Blommaert kon het zilver veroveren in de 1000m.

De fotoreportage van deze wedstrijd kan je hier terugvinden.
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen