x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Jan, Pieter en Sam lopen “Jogging de Miaou”

Loyers
zo 13 augustus 2017

In de provincie Namen stond nabij het dorpje Loyers de "Jogging de Miaou" op het programma. Drie Lebbekenaren namen in Wallonië deel aan de wedstrijd van iets meer dan 11 kilometer. Liefst 558 sportievelingen namen deel aan de langste afstand.

Broers Jan en Pieter De Maersschalck kwamen in de voorste gelederen over de finishlijn. Jan klokte de zestiende tijd, 43’39. Pieter kwam even later op plaats 25 over de meet na 44’25. Sam Vanfleteren finishte op stek 162 in een tijd van 54’31.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen