x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Jan 273e van de wereld in Wings for Life

Breda (NED)
ma 08 mei 2017

In het Nederlandse Breda nam Jan De Maersschalck deel aan Wings for Life. In deze wedstrijd wordt niet naar een finishlijn gelopen, maar dien je te lopen tot een auto - de "catcher car" - je inhaalt.

Voor het eerst werd er geen Belgische editie georganiseerd van Wings for Life. Jan moest dus richting Breda om deel te nemen aan de wedstrijd. Samen met 5000 andere sportievelingen ging hij van start. Hij wist de auto liefst 48,72 kilometer lang voor te blijven en eindigde daarmee als twintigste. Die 20e plaats in Nederland leverde hem ook een 273e plaats wereldwijd op. In totaal namen 100.934 mensen deel aan de wedstrijd die in 26 landen georganiseerd werd.

De uitslag van wegwedstrijden vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen