x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Ouderraad organiseert infovergadering specifiek voor ouders jonge en nieuwe atleetjes

Lebbeke
do 04 oktober 2018

Ook benieuwd wat de hobby van je zoon of dochter allemaal inhoudt? Wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen de sport 'atletiek'? Hoe het spelconcept in de trainingen van de kleinsten kan bijdragen tot verbetering van technieken en conditie ? Nieuwsgierig wanneer je kind kan deelnemen aan officiële wedstrijden waar het zich kan meten met andere atleten? Curieus hoe een zomer meeting in zijn werk gaat?

Om dit alles toe te lichten organiseert de ouderraad een interactieve vergadering waar we vooral op de praktische kant van atletiek inzoomen. Wat is het belang van onze trainers? Wat kan jouw inbreng zijn in de club ? Hoe zijn wedstrijden georganiseerd? Hoe probeert de club zich te organiseren bij wedstrijden op verplaatsing? Welk wedstrijden organiseert de club zelf, … Daarbij willen we het zeker onder andere over volgende punten hebben:

  • Wat is nu in feite atletiek? Wat bevat atletiek? Waarom diversifiëring, zeker bij de kleinsten?
  • Wat is een winter- en zomerseizoen? Wat is het verschil?
  • Welke uitrusting hebben we nodig?
  • Crossen. Waar spreken we af? Wat hebben we mee? Wat moeten we doen?
  • Indoor – en outdoorwedstrijden. Wat is dit? Wat kunnen jullie verwachten? Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?
  • Regionale wedstrijden, kampioenschappen, …

Deze vergadering heeft plaats op dinsdag 16 oktober 2018 om 19u00. Ze zal plaats vinden in de kantine van AC Lebbeke. De bedoeling is om deze vergadering een stuk interactief te maken en dat ze een antwoord biedt op al jullie vragen omtrent de hobby van je kind.

Hopelijk tot dan!

De ouderraad.

De infoavond van dinsdag 18 september zoomde in op het grote kader van de club. Deze avond zal specifiek gericht zijn naar ouders van (voornamelijk nieuwe) jonge atleten. Aanwezigen zullen meer informatie krijgen omtrent de praktische aanpak van de trainers en hun groepen.
Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen