x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Help jij graag onze tent op poten zetten?

Lebbeke
wo 05 december 2018

Onder het mom van vele handen maken licht werk, zijn we als club op zoek naar kandidaten om de tent op te zetten tijdens de crossen. Dit enkel voor wedstrijden die gemarkeerd zijn als clubverplaatsing. Dit duurt ongeveer 15 à 20 minuten.

Wie?

We zijn vooral op zoek naar ouders van benjamins, aangezien dit steeds de eerste categorie is die moet lopen en dus steeds als eerste aanwezig zou moeten zijn. En aangezien de tent toch steeds een makkelijke en duidelijk afspreekplaats is op een cross, zouden we deze zo vroeg mogelijk willen plaatsen. Maar natuurlijk zijn ook ouders van pupillen of andere categoriëen (op voorwaarde dat ze vroeg genoeg aanwezig kunnen zijn) welkom.

Wat verwachten we?

Het enige wat er verwacht wordt is dat de tent tijdig, 1 uur voor eerste start van de cross, aanwezig is en wordt opgezet. Zoals reeds gezegd moet ongeveer 15 à 20 minuten gerekend worden om ze op te zetten. De tent past makkelijk in elke autokoffer en kan gedragen worden door 1 persoon, maar ze moet liefst wel opgezet worden door 2 personen. De tent zal door andere mensen terug worden afgebroken en worden meegenomen naar Lebbeke. Dus hierover hoef je je niet te ontfermen.

Wat krijg je mee?

1 zak met de tent en zijpanelen, de pomp om de 4 poten van de tent op te blazen en een (plooibaar) duveltje om het transport van de auto naar de standplaats te vergemakkelijken.

Voordelen voor jou?

Je krijgt steeds 2 vrijkaarten mee waardoor 2 personen gratis tijdens de cross binnen kunnen. Dit zijn kaarten van de club die steeds met de tent terug ingeleverd moeten worden. Ook kan je soms rekenen op een makkelijkere en dichtere parkeerplaats indien de organisatie speciale parkeerplaatsen voorzien heeft voor mensen die de clubtent mee hebben.

Natuurlijk voorzien we de nodige uitleg zodat je perfect op de hoogte bent hoe de tent opgezet moet worden. Mochten er geen kandidaten gevonden worden, zal de tent waarschijnlijk op een later tijdstip opgezet worden, aangezien dit dan zal gebeuren door ouders van kinderen van latere categorieën.

Helpen?

Voel je je aangesproken om onze club te helpen en de crossertjes een droge schuilplaats en een stukje “AC Lebbeke eilandje” te bouwen, dan mag je steeds een mailtje sturen naar ouderraad@aclebbeke.be of mag je je aanbieden op het secretariaat. Je mag ons (de ouderraadsleden) ook steeds aanspreken op training. Ook voor vragen kan je steeds terecht bij dezelfde kanalen.

Alvast bedankt om onze club te helpen .

De ouderraad

Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen