x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Zes atleten in zes disciplines op de Grote Prijs stad Lokeren

Lokeren
zo 23 juni 2019

In Lokeren stond net als de afgelopen jaren de flanders cup "Grote Prijs stad Lokeren" op het programma. De blauwe piste werd opnieuw het toneel van enkele mooie prestaties.

Thomas Van Ingelgem eindigde met 23.84 op een tweede plaats in zijn reeks. De M35 kreeg daarbij een stevige -1.8m/s tegenwind te verwerken. Op de lange sprint kon Cindy D’hondt in reeks vijf een tijd van 67.39 neerzetten.

In reeks twee van de 800 meter liep Bo Van Aken naar 1’57.42, waarmee hij op plaats vier terecht kwam. Bo mag zich volgende week opmaken voor het Belgisch kampioenschap in eigen huis. Kersvers Belgisch masterkampioen Bart Raemdonck klokte in reeks 8 af na 2’08.40.

Jonas Bogaerts kon in het speerwerpen de 60 meter grens opnieuw slopen. Zijn speer vloog liefst 61m06 ver. Na ook een wedstrijd in Ninove afgelopen vrijdag is de meerkamper zo helemaal klaar voor zijn tienkamp van binnenkort. Mede-meerkampster Vicky Vanden Nest lukte een verste sprong van 10m35 in het hinkstapspringen.

Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen