x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

AC Lebbeke trok naar “Ghent marathon”

Gent
ma 29 oktober 2018

Vorig weekend was er weer keuze voor de liefhebbers van zowel de cross als het wegcircuit.

De overgang van zomer naar wintertijd liet zich meteen gevoelen. Een erg snijdende noorderwind deed ons meteen beseffen dat de zomer wel voorbij is en het crossseizoen gestart. Een heel ander type wedstrijd was uiteraard Ghent marathon. Ideaal voor de liefhebbers van massa-evenementen.

Ook dit jaar stonden weer meer dan 4 000 deelnemers aan de start. Zij kozen voor 5 of 10 km, de halve of een heuse marathon. Een parcours dat je de mooiste plekjes van de Stad Gent laat zien. In de binnenstad was er alvast meer beschutting tegen de bijtende wind.

Vier atleten van onze club kozen voor de halve marathon.

  • 105. Pascal Heyvaert – 1:32:44
  • 216. Maarten Huysman – 1 :39:55
  • 342. Eva Dierckens – 1:45:52
  • 440. Lus De Ridder – 1:47:09

Deze atleten kozen voor de 5 kilometer:

  • 27. Albert Van Nuffel – 21:54
De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen