x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Gelukkig 2019! Een nieuw jaar vol AC Lebbeke-activiteiten breekt aan

Lebbeke
di 01 januari 2019

Het bestuur en de trainers van Koninklijke Atletiekclub Lebbeke wensen u een sportief nieuw jaar toe! Ook in 2019 gaan we er weer 100% voor om er een spetterend jaar van te maken. Er volle bak in vliegen kan je op één van onze vele organisaties!

We beginnen er binnenkort al aan met ons 41e eetfestijn. Zondag 13 januari kan je ’s middags en ’s avonds van een lekkere maaltijd genieten in CC De Biekorf.

Onze eerste sportieve afspraak is de nationale veldloop van 17 februari op het Sportcomplex van Lebbeke. Een volledig uurrooster en parcours volgt snel. De eerste outdoormeeting staat op 20 april gepland. Voor een volledig overzicht van al onze wedstrijden klik je hier.

Al snel na die veldloop volgt op 9 maart onze jaarlijkse Sportquiz, dit jaar toe aan zijn tiende editie. Nog deze week volgt meer info omtrent deze organisatie.

Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen