x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Winderige editie van de “Erkelkappersloop” in Axel

Axel (NED)
zo 10 februari 2019

Axel is ongetwijfeld de meest actieve gemeente in de organisatie van “Stichting Sport Promotie Zeeuws Vlaanderen” (SSP). Liefst driemaal kan je er terecht voor een mooie loop.

Zoals verwacht stond er dit jaar een flinke wind die in de open ruimten stevig weerwerk bood. Vooral de langere afstanden hadden wat minder beschutting dan de korte die meer door het mooie natuurgebied liepen. Als compensatie kreeg je in het tweede deel van de ronde een flinke duw in de rug richting finish. In deze wedstrijd kon je kiezen tussen 6, 8 of 14.4 km. Over 14 dagen doen ze het in Axel nog eens over.  Dan staat er onder meer ook een halve marathon op het menu.

Resultaat 6 km (38 deelnemers)

11 Chris Schelkens 26:10

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen