x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Eerste sprong over 5 meter voor Laura, Geert mist nipt twee master-records

Hoboken
di 17 januari 2017

In Hoboken gingen Sebastien Teugels, Geert Teugels en Laura Van Borm aan het springen: ver en hoog. Geert miste daarbij twee clubrecords bij de M40. Scholiere Laura wist voor het eerst de 5 meter-grens te slopen.

Sebastien Teugels lukte de derde prestatie bij de scholieren in het verspringen. 5m10 is de afstand die hij liet opmeten. Vader Geert Teugels nam ook deel. Hij lukte de beste prestaties bij de M40, maar kwam amper 5 centimeter tekort om het 12 jaar oude clubrecord van Marc De Schrijver over te nemen. Geert slaagde in een sprong van 5m07.
Laura Van Borm won haar wedstrijd in het verspringen voor scholieren meisjes. Ze ging daarbij voor het eerst over de 5 meter: 5m03.

Later op de avond nam Sebastien samen met vader Geert ook deel aan het hoogspringen. Sebastien ging over 1m55, Geert lukte 1m40. Ook hier kwam Geert nét tekort om het clubrecord van Marc De Schrijver te breken. Marc lukte in 2006 1m45.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen