x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

AC Lebbeke trok naar de “Denderloop” in Liedekerke

Liedekerke
za 01 juni 2019

Atleten van onze club zochten in het lange Hemelvaartsweekend zowat alle Vlaamse oorden op om de benen te strekken. Op donderdag vond de vierde wedstrijd plaats van het “Dender-Valckenier criterium”. Liederkerke was dit keer gastgemeente.

Eerder kwam ook al Aalst, Essene en Ninove aan de beurt. Drie afstanden stonden in de aanbieding met een ronde van 5 km die je één, twee of driemaal kon afmalen. Zoals men kan verwachten in een Dendergemeente leidt het parcours je naar het smalle pad langs het water en dat over een afstand van 2.5 km. De rest van het traject loopt door licht hellende straten van Liedekerke.

Met ruim 500 deelnemers was het ook dit weer een succesvolle editie met een vlekkeloze organisatie van Maspoe.

Drie atleten van AC Lebbeke stonden om 10 uur voor de startmeet.

Resultaat 5 km (256 deelnemers)

64 Danny Dumarey 25:29

Resultaat 10 km (161 deelnemers)

17 Guy Wauters 39:59
38 Jeroen Daelemans 44:20

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen