x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Onze belangrijkste documenten gebundeld

Verzekeringen

De Vlaamse Atletiekliga en haar aangesloten leden, waaronder ook Koninklijke Lebbeekse AC, zijn verzekerd bij Ethias, dit zowel voor de sportbeoefeners als de vrijwilligers.

Bezorg dit formulier zo vlug mogelijk en volledig ingevuld op het secretariaat.

Gegevensbescherming

Onze club heeft net als alle verenigingen gegevens nodig om te kunnen functioneren. Daarnaast plaatsen wij ook foto’s, video’s en artikels online. Hoe wij omgaan met al deze gegevens kan je terugvinden in ons privacy beleid.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@lebb.be.

Gedragscode

Al onze leden en ouders van atleten dienen zich te houden aan de gedragscode. Deze werd opgesteld door het bestuur om orde en sportiviteit te bewaren.

Templates Lebbeekse AC

Een officiële brief opstellen of presentatie maken voor Lebbeekse AC? Dan start je best vanaf onze templates. Download ze hieronder.

Bij vragen stuur je een e-mail naar webteam@lebb.be.

Huisstijl

Kleuren

 

Web: #4663bb;
RGB: R70 G99 B187
CMYK: C79 M65 Y0 K0
HSB: H225 S63 B73

 

Web: #bcbaba;
RGB: R188 G186 B186
CMYK: C27 M22 Y22 K0
HSB: H0 S1 B74

 

Web: #e9e9e9;
RGB: R233 G233 B233
CMYK: C7 M5 Y6 K0
HSB: H0 S0 B91

Logo

Gelieve het logo van Koninklijke Lebbeekse Atletiekclub niet te bewerken en steeds in de juiste schaalverhoudingen te gebruiken of niet te spiegelen.

Lettertype

Het lettertype Oswald is te downloaden via de website van Google. Het wordt gebruikt voor titels en het logo van Lebbeekse AC. Voor langere leesteksten wordt het lettertype Tahoma gebruikt.

Naamgeving

Bij officiële communicatie (zoals emails, brieven, uitleg over de club, etc.) wordt de volledige naam gebruikt, met bij elk woord een hoofdletter: “Koninklijke Lebbeekse Atletiekclub”. Voor informeel gebruik (internet, artikels, etc.) wordt het de verkorte versie “Lebbeekse AC” gebruikt. Zonder punten tussen de afkorting “AC” en met hoofdletters zoals in het voorbeeld.

Tot slot kan de officiële VAL- afkorting, “LEBB”, gebruikt worden bij het vermelden van atleten. Bijvoorbeeld: “Jan Janssen (LEBB) won een wedstrijd”.

Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen