x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Veel belangstelling voor de “Calipage run” in Wetteren

Wetteren
ma 01 juli 2019

Dit jaar sloeg deze wedstrijd haar tenten op in de Scheldegemeente. Het recreatiedomein “De Warande” leek het ideale decor om ruim 500 sportievelingen te ontvangen.

Goed doel

Zoals ieder jaar gaat ook dit keer de opbrengst integraal naar een goed doel. Meer bepaald is het een steun voor het onderzoek van de Gentse professor Tessa Kerre en het onderzoek naar immunotherapie. Een veelbelovende therapie voor de behandeling van kanker.

Enthousiasme

De aanwezige atleten kregen alvast een enthousiast welkom van de Wetteraars. Niet alleen in het domein van de Warande stonden heel wat toeschouwers en supporters. Ook op de rest van parcours liep je niet in de woestijn. De omloop van iets meer dan 2.5 km bracht de lopers tot aan de markt. Op diverse plaatsen gingen de decibels goed de hoogte in. Daar zorgde onder meer de muziek van een coverband voor. Ook toeschouwers moedigden aan alsof hun leven ervan af hing. En als dat nog niet volstond was er nadien nog een heus feestje met discobar. Een gezellige avond was dus zeker gegarandeerd.

Zilveren jeugd

Liam werd tweede in de “little kids run” en kreeg dus een zilveren plak rond de nek.

Resultaat 5.1 km (232 deelnemers)

40 Dimitri Kerkhofs 23:13

Resultaat 10.3 (143 deelnemers)

86 Chris Schelkens 52:52
96 Tim Van Nijverseel 53:58

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen