x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Brussels Grand Prix: Eén week voor het BK al actie in Koning Boudewijnstadion

Brussel
za 30 juni 2018

Op de Brussels Grand Prix in het Koning Boudewijnstadion konden de atleten, met het oog op het Belgisch kampioenschap AC van volgende week, al eens kennis maken met de snelle Mondobaan.

Riet Vanfleteren kwam liefst drie keer in actie. Eerst testte ze haar benen op de 400 meter. Ze klokte in de eerste en snelste reeks een tijd van 57.58. Vervolgens haasde ze de A-reeks van de 800 meter richting 1’59.85. Elise Vanderelst (MOHA) eindigde in deze reeks als eerste Belgische in een tijd van 2’04.85. Riet nam ook nog het haaswerk in de A-reeks van de 1500 meter voor haar rekening. Hier kwam de winnare na 4’36.16 over de meet.

Op de 800 meter kregen we drie atleten aan de start. Lotte Hellinckx mocht starten in de B-reeks van de 800 meter en overschreed de finishlijn op plaats twee na 2’10.80. Een reeks later deed Delphine Van Laethem hetzelfde. Zij eindigde tweede in een tijd van 2’22.11.
Bij de heren won Dieter De Ridder de vierde reeks in een tijd van 2’02.81.

Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen