x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Vicky pakt studentenbrons in het hinkstapspringen

Oordegem
wo 01 mei 2019

Oordegem is de laatste jaren telkens het toneel van het open Belgisch kampioenschap voor studenten. Open, dus ook niet-studenten mogen deelnemen, al komen zij niet in de einduitslag terecht.

Vicky Vanden Nest dubbelde op dit studentenkampioenschap. In de 100mH liep ze naar een tijd van 17.81 om zo op een vierde plaats in haar reeks te eindigen. In het hinkstapspringen lukte Vicky het Belgisch studentenbrons door 10m79 ver in de bak te landen.

Emma Hiel nam deel aan het verspringen. Ze lukte er een 19e stek met 3m92. In de 100m zou ze een tijd van 13.95 neerzetten bij -0.6 m/s tegenwind.

Bjorn Annaert legde de 1500 meter af in een tijd van 4:31.60. Bij de dames dook Soraya Meert onder de 5 minuten-grens. Zij finishte zo na 4:58.31.

De uitslagen van studentenkampioenschappen vermelden steeds de school in plaats van atletiekclub. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen