x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Zilver voor Peter op BK 20km snelwandelen

Charleroi
zo 24 juni 2018

Peter Asselman vertegenwoordigde onze club afgelopen weekend op het Belgisch kampioenschap 20 kilometer snelwandelen. De enige Lebbeekse snelwandelaar van het moment pakte in Charleroi het zilver.

Peter voltooide zijn wedstrijd na 2u14’45”. Hij toonde zich na afloop tevreden over zijn tijd, gezien hij zich vooral toelegt op de langere snelwandelafstand.

100 mijl in Schiedam

Vorige maand nam Peter ook deel aan het internationaal wandelweekend in Schiedam. Hij nam er deel aan de 100 mijl-wedstrijd en de 24u-wedstrijd. Hij lukte de 100 mijl in een persoonlijk record van 21u09’08”. De 24 uurswedstrijd beëindigde hij op plaats twee. In 24 uur wist Peter liefst 181 kilometer en 470 meter te overbruggen.

De uitslag van deze wedstrijd kan je hier terugvinden.

Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen