x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Natalie en Adriaan sterk op BK 10km in Lokeren, Els pakt zilver bij W55

Lokeren
ma 06 augustus 2018

Bij de heren lukte Adriaan Van Buggenhout de 18e stek bij de senioren heren (22e totaal). Hij deed dat door te finishen in een tijd van 33’55 (Strava). Natalie De Ridder kon bij de dames met 39’58 (Strava) beslag leggen op de achtste plaats bij de senioren dames (102e totaal). Els Duvivier behaalde zilver in […]

Bij de heren lukte Adriaan Van Buggenhout de 18e stek bij de senioren heren (22e totaal). Hij deed dat door te finishen in een tijd van 33’55 (Strava). Natalie De Ridder kon bij de dames met 39’58 (Strava) beslag leggen op de achtste plaats bij de senioren dames (102e totaal).

Els Duvivier behaalde zilver in haar categorie, de W55. Ze deed dat door te finishen in een tijd van 52’49. Albert Van Nuffel behaalde de 11de plaats in dezelfde categorie bij de heren, de M55, met een tijd van 46’04.

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen