x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Cadetten meisjes zesde van België op de 4x100m

Moeskroen
ma 19 september 2016

Op het Belgisch kampioenschap estafette van afgelopen weekend verscheen slechts één team aan de start, maar ze deden het wel voortreffelijk. De 4x100m bij de cadetten meisjes werd gevormd door Loike Vierendeels, Luca Heyvaert, Laura Stuyck en Joke Clynhens.

In de reeksen wist het kwartet de derde tijd van reeks drie te klokken: 51.05. Daarmee waren ze niet rechtstreeks geplaatst voor de finale. Daarvoor was immers een reeksoverwinning nodig. Gelukkig klokten de cadettes de achtste tijd van alle deelnemers, waardoor ze nipt naar de finale konden.

Met een tijd van 50.80 deden onze meisjes het in die finale nog beter dan in de reeksen. Ze eindigden op plaats zes in een nieuwe seizoensbeste. Ook het clubrecord van Sarah Bollengier, Lize De Geest, Riet Vanfleteren en Jessica De Klerck uit 2006 komt in zicht. Die besttijd staat momenteel op 50.21.
De titel op de 4x100m ging naar AC Waasland. Zij klokten een tijd van 48.86 en hielden zo VAC (49.89) en AC herentals (50.20) af.

Geweldige afsluiter van het seizoen! #aclebbeke #4x100mrelay

Een foto die is geplaatst door Lau (@laura_stuyck) op

Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen