x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Bert neemt het brons in de “Affligem-run”

Affligem
za 08 juni 2019

Na een goed gevulde agenda in het Hemelvaartsweekend ging het “Dender-Valckenier-criterium” zaterdag alweer van start. Dit keer koos men voor Affligem. Wat biedt deze wedstrijd?

Wie de streek kent kan raden wat er gaat volgen. Een mooi maar pittig parcours. Netjes verdeeld tussen veldwegen en woonwijken. De eerste lagen er soms wat moeilijker beloopbaar bij en in de wijken gingen de hoogtemeters de hoogte in. Geen al te snel parcours dus maar toch prettig om te lopen.

Zon

Net voor de aftrap gingen de hemelsluizen open. Maar toen men het startschot gaf brak de zon door en deze hield de atleten de ganse wedstrijd gezelschap. Ook de wind vergezelde de lopers al haalde hij gelukkig is minder hard uit dan in de voormiddag. Tot driemaal kon je parcours van 5.4 km afleggen.

Vijf atleten van AC Lebbeke reden richting Pajottenland. De jongste van hen, Lenn Van den Abeele wist een derde plaats te behalen op de 460m voor jeugdatleetjes.

Resultaat 10.8 km (97 deelnemers)

3 Bert Van der Hasselt 39:56
24 Jeroen Daelemans 47:36
71 Marita Hofmans 61:15

Resultaat 16.3 km (76 deelnemers)

56 Chris Schelkens 81:59

(CS)

Geschreven door Chris Schelkens
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen