x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Stan en Tim scoren in Affligem

Lebbeke
ma 11 juni 2018

In Affligem stond een manche van het Dendercriterium op het programma. Enkele Lebbekenaren trokken vol goede moed en onder een drukkende warmte naar de Vlaams-Brabantse gemeente.

Op de kortste afstand die 5,6 kilometer bedroeg lukte Patrick Pianet plaats 23. Dawit Hellemans finishte op een 72e stek.

Stan De Vleminck en Tim De Ridder vertrokken op de langste afstand, 16,1 kilometer door de straten van Affligem. Stan finishte op een tweede plaats na 57’17. Tim lukte plaats drie met 58’26.

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@aclebbeke.be.
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen