x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Bo en Pieter aan de slag op “Meeting voor Mon”

Leuven
ma 21 augustus 2017

De "Meeting voor Mon" in Leuven eert jaarlijks één van de beste Belgische atletiektrainers, Mon Van den Eynde. Mon trainde topatleten als Ivo Van Damme, Miel Puttemans en Gaston Roelandts. Op deze Flanders Cup kwamen twee Lebbekenaren in actie.

Pieter De Maersschalck mocht de snelste reeks in het hoofdprogramma van de 800 meter gangmaken. Pieter haasde de Canadese halve fondloper Anthony Romaniw zo richting 1’47.34. De Nederlander Jurgen Wielart (1’48.08) werd tweede, Marvin Heinrich uit Duitsland werd derde in 1’48.32. Geen enkele andere Belg kwam aan de start in de hoofdreeks.

Op de 3000 meter mocht scholier Bo Van Aken van start gaan in de snelste reeks van het naprogramma. Bo lukte daarbij een tijd van 9’13.76 en kwam als elfde over de meet. Pieter De Rop (ACW) won de wedstrijd in een tijd van 8’47.29.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen