x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Tim en Natalie beiden op het podium van de Solidpharma Run

Essene
ma 21 maart 2016

In Essene stond de tweede Solidpharma Run op het programma. De wedstrijd maakt deel uit van het Dendercriterium en kon dus wel op enige belangstelling rekenen.

Tim lukte een 21 kilometer in 1u15.27 en eindigde daarmee op een tweede plaats. Ook zijn zus Natalie nam deel aan de halve marathon. Zij klokte met 1u33.12 de derde tijd bij de vrouwen.

Op de 14 kilometer lukte Dannie Van Campenhout 57.27 en een achtste stek. Broer Dirk klokte de vijftiende prestatie met 1u15.01.

De uitslag van stratenlopen vermeld geen atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen